Ψηφιακές Εκτυπώσεις Αγρίνιο

ταχύτητα ποιότητα οικονομία...

Get Adobe Flash player

Προφίλ

• Η επιχείρηση ξεκίνησε στο χώρο της παραγωγής φωτοτυπίας και εκτύπωση μπλούζας το 1999.

• Ο ιδιοκτήτης, τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πρώην υπεύθυνος service φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτών της αντιπροσωπείας Canon για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας επιχείρησε στο πεδίο του φωτοαντιγράφου και των εκτυπώσεων με κύριο μέλημά του την ποιότητα μέσω της γνώσης. Εγκαθιστώντας τον πρώτο plotter εγχρώμων σχεδίων στη περιοχή και με τη καλή γνώση του Autocad για τις εκτυπώσεις σχεδίων, υποστήριξε αρκετούς - παλιούς κυρίως – μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες του χώρου του σχεδίου να τα βγάλουν πέρα με την αλλαγή στο τρόπο εκτύπωσης, από τον χειρόγραφο στον ψηφιακό.

• Σήμερα, μετά από πάνω από 100.000 εκτυπώσεις από Η/Υ διαφορετικών αρχιτεκτονικών σχεδίων, χαίρει της εκτίμησης μεγάλης μερίδας του χώρου των μηχανικών της περιοχής, πελατών ή μη.

• Ενδιάμεσα, μπήκαν στην επιχείρηση και άλλες δραστηριότητες όπως η παραγωγή σφραγίδων νέας τεχνολογίας, η εκτύπωση καρτών επισκεπτηρίου, προσκλήσεων, αφισών, εκτύπωση κούπας, εκτύπωση σε καμβά και ύφασμα κ.λ.π, δίνοντας επιπλέον προτάσεις και λύσεις στο χώρο των εκτυπώσεων όχι απαραίτητα μεγάλου τιράζ, συνεχίζοντας ταυτόχρονα και τον εμπλουτισμό της επιχείρησης σε μεθόδους εκτύπωσης σε μπλουζάκια και παρόμοια υλικά.

Μετάφραση

enfrdeitptrues

Copyright © 2016. print center Αθανασόπουλος Αγρίνιο.